ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΝΟΔΙΩΜΕΝΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Μεγάλη αντοχή & Ευκολία συντήρησης!

Το σύστημα κάγκελων από ανοδιωμένο αλουμίνιο αποτελείται από κυκλικής ή παραλληλόγραμμης διατομής σωλήνες, που συνεργάζονται αρμονικά με τα αντίστοιχα εξαρτήματά τους (σύνδεσμοι, στηρίγματα κ.τ.λ.), παράγοντας έτσι ένα στιβαρό και αρμονικό σύνολο. Είναι εξαιρετικό ανθεκτικό, ακόμα και σε παραθαλάσσιες περιοχές.

 Το σύστημα αυτό εφαρμόζεται και είναι κατάλληλο τόσο για εσωτερικούς χώρους όσο και για εξωτερικούς (σκάλες, μπαλκόνια, πισίνες, δημόσιους χώρους), με δυνατότητα να προσφέρει ιδανικές λύσεις ξεχωριστής αισθητικής!

Η ανοδίωση είναι μια ηλεκτροχημική διαδικασία για την παθητικοποίηση του αλουμινίου. Η διαδικασία αυτή είναι δύσκολα συγκρίσιμη με οποιαδήποτε άλλη επιφανειακή κατεργασία, καθώς κατά την ανοδίωση το αλουμίνιο έχει ενεργό ρόλο.

Στα πλαίσια της διαδικασίας αυτής, δημιουργείται ένα λεπτό στρώμα οξείδωσης αλουμινίου που ενσωματώνεται πλήρως στην εξωτερική επιφάνεια των προφίλ, προσφέροντάς έτσι αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά, όπως:

Αισθητική

Μοναδική αισθητική που αναδεικνύει τη μεταλλική φύση του αλουμινίου.

Σταθερότητα Απόχρωσης

Μακροχρόνια διατήρηση του χρώματος, καθώς οι ανοδιωμένες επιφάνειες έχουν εξαιρετική αντίσταση στη UV ακτινοβολία και στις περιβαλλοντικές συνθήκες.

Ευκολία Συντήρησης

Λόγω των χαρακτηριστικών που αυξάνουν την ανθεκτικότητα των προφίλ αλουμινίου, η συντήρηση που απαιτείται είναι η ελάχιστη δυνατή. Ένα απλό ξέπλυμα με νερό ή και η χρήση κάποιου ήπιου καθαριστικού θα φέρει την ανοδιωμένη επιφάνεια στην αρχική της κατάσταση, ενώ ήπια λειαντικά καθαριστικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πιο απαιτητικές περιπτώσεις.

Χαμηλό Κόστος:

Τα κάγκελα ανοδιωμένου αλουμινίου έχουν μικρότερο κόστος εγκατάστασης σε σχέση με εκείνο των inox, αλλά και χαμηλό κόστος συντήρησης

Ανθεκτικότητα

Σε όλα τα στάδια της ζωής των προφίλ, κατά τη διάρκεια της κατασκευής, της τοποθέτησης και της χρήσης.

Μοναδική αντοχή στη διάβρωση, άρα ιδανική επιλογή για περιβάλλοντα με δυσχερείς συνθήκες, όπως ακτογραμμές, επιβαρυμένες περιβαλλοντικά περιοχές κ.ά. Αντίσταση σε αποκολλήσεις, καθώς η απόχρωση είναι ενσωματωμένη στο προφίλ και δεν είναι απλά μια στρώση στην επιφάνειά του. Ανθεκτικότητα σε γρατζουνιές, καθώς με την ανοδίωση δημιουργείται μια κεραμική επίστρωση στην επιφάνεια του προφίλ.

Επιλέξτε Κάγκελα Ανοδιωμένου Αλουμινίου!   Απευθυνθείτε στους ειδικούς της ΕΛ.ΚΑ.ΑΛ., στην Πάτρα.